VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kost het?

Een kaartje kost €34,95 per persoon per spel.

Hoe lang duurt het?

Elke time slot duurt ongeveer 45 minuten en bestaat uit:

  • Briefing
  • Main game (30 minuten simulatie)
  • Team foto

Van te voren en na afloop ben je welkom om nog een drankje te drinken in onze bar, en gebruik te maken van de overige activiteiten.

Er kunnen maximaal 5 spelers per time slot meedoen. Bestaat je groep uit meer dan 5 personen, dan zul je meerdere time slots nodig hebben. In dit geval zal de totale duur langer zijn dan 45 minuten (afhankelijk van het aantal teams)

Wat is het adres van de VR Arcade Amsterdam

Asterweg 19 E1, 1031 HL Amsterdam

Hoe kom ik het beste bij de VR Arcade Amsterdam?

Met de auto: vanaf de A10 neem je afslag S117 Landsmeer , richting Disteldorp.

Met OV: vanaf Amsterdam CS met de veerboot richting Buiksloterweg, daarna plus minus 10 minuten lopen OF bus 38 (richting Molenwijk) naar halte Grasweg.

Kan ik parkeren voor de deur

De VR Arcade Amsterdam heeft geen eigen parkeerplaats, maar parkeren kan gratis in de buurt.

(Houdt rekening met drukte op doordeweekse (mid)dagen)

Wat zijn de openingstijden van de VR Arcade Amsterdam?

Dinsdag: 15:00-22:00
Woensdag: 15:00-22:00
Donderdag: 15:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-20:00

Waar kan ik reserveren?

Groepen tot 15 spelers kunnen een time slot reserveren op onze website: www.devrarcadeamsterdam.nl

Ben je met een grotere groep dan dit, of heb je een vraag, neem dan contact met ons op via bookings@devrarcadeamsterdam.nl of 020 3314482

Met hoeveel mensen kan het?

Op dit moment bieden we een speelervaring aan voor maximaal 5 spelers per spel. Reserveer je voor meer dan 5 spelers, dan zullen jullie in meerdere rondes spelen. Reserveer je met minder dan 5 personen, dan kan het zijn dat er andere mensen mee zullen doen. Mocht je dit niet willen, dan kan je tegen een meerprijs het spel exclusief houden. Neem hiervoor contact met ons op via bookings@devrarcadeamsterdam.nl.

Werken jullie ook met grote groepen?

Zeker! Groepen tot 15 personen kunnen back to back in meerdere teams spelen. Ben je met meer dan 15 personen, dan werken we met een groepsarrangement. Neem voor meer informatie contact met ons op via bookings@devrarcadeamsterdam.nl

Groepsarrangementen zijn, in samenspraak en vanaf 25+ spelers, mogelijk buiten onze openingstijden.

Zie ik mijn medespelers tijdens het spel?

Jazeker. Je ziet al je teamgenoten gewoon in beeld, althans, hun digitale versie. En zij zien jou!

Word ik niet duizelig als ik een half uur een VR bril op mijn hoofd heb?

De hardware van de VR Arcade is gebouwd om zoveel mogelijk rekening te houden met duizeligheid en andere onplezierige gevoelens die VR in sommige gevallen kan veroorzaken. Mocht je je toch niet helemaal lekker voelen, dan is ons personeel getraind om je te helpen. 

Is een VR bril schadelijk voor mijn ogen?

Nee. Er is nooit bewijs gevonden voor de schadelijkheid van VR voor je ogen. Daarnaast bestaat ons technische team uit mensen die al jaren met VR brillen werken, en nog steeds met veel plezier (en gezonde ogen) hun werk doen.

Loop ik niet tegen een muur op?

Mocht je een muur naderen, geeft het spel een duidelijke waarschuwing. Als je de instructies van het spel volgt hoeft de bril gedurende het spel niet af te gaan en kun je jezelf volledig laten gaan in onze virtuele wereld.

Hoe groot is de speelruimte?

De VR Arcade Amsterdam biedt een fysieke speelruimte van 200 m2. Het spel zelf speelt zich af in een groter gebied, en is zo geimplementeerd dat je het gevoel zal hebben oneindig de ruimte te hebben.

Wat is de minimumleeftijd?

Vanwege de inhoud van het spel en de nodige gear is de minimumleeftijd gezet op 13 jaar en ouder. Bij toekomstige spellen kan deze leeftijdsgrens variëren per spel.

Let wel: in elke game dient er iemand aanwezig te zijn van 18 jaar of ouder.

Zijn er (fysieke) eisen waar ik aan moet voldoen om te mogen spelen?

Je moet in staat zijn om gedurende het hele spel rond te lopen met een rugzak op, terwijl je gebruik maakt van beide handen. Hierdoor is het spel helaas (momenteel) niet rolstoelvriendelijk. Spelers onder invloed van drugs en/of alcohol kunnen geweigerd worden zonder recht op een terugbetaling.

Wij raden het spel af voor vrouwen die hoog zwanger zijn en mensen met een ernstige hartconditie. Heb je een andere klacht of aandoening en wil je er zeker van zijn dat het geen probleem zal vormen? Neem dan contact met ons op via bookings@devrarcadeamsterdam.nl.

Ik draag een bril. Kan ik deze ophouden?

Als uw bril kleiner dan 142 mm breed en 50 mm hoog is dan past hij in onze VR brillen. Echter adviseren we om, indien mogelijk, altijd de bril af te zetten en eventueel contactlenzen te dragen.

Wie zijn de makers van het spel

Het spel wordt in-house ontwikkeld door ons eigen development-team, aangestuurd door Wilco Vos.

Wie zitten er achter de VR Arcade?

De initiatiefnemers van de VR Arcade zijn Sebastiaan de Jonge (eigenaar), Sander Bos (directeur), Wilco Vos (technical director) en Nienke Cusell (PR & hospitality manager).

Werkt de VR Arcade ook op locatie?

De spellen die we aanbieden bij de VR Arcade kunnen alleen bij ons op locatie worden gespeeld. Maar we houden van een uitdaging. Bent u een bedrijf, of organisator en wilt u iets doen met VR tijdens uw evenement? Stuur ons dan een e-mail: bookings@devrarcadeamsterdam.nl en we nemen zsm contact met u op!

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Je kunt tot uiterlijk 48 uur van te voren annuleren of wijzigen door middel van het verzetten van tijd en/of datum. In uitzonderlijke gevallen kan er, in samenspraak, een waardebon worden afgegeven. Refunds zijn niet mogelijk.

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen, of heb je een idee wat je met ons wilt delen? Stuur ons dan een e-mail, of laat op social media een bericht achter!

We shape reality

  © 2017 De VR Arcade Amsterdam • Website realisatie: Bas Kluiter