VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kost het?

Een kaartje kost €32,50 per persoon per spel.

Hoe lang duurt het?

De experience duurt 60 minuten en bestaat uit:

  • VR mini games
  • Briefing
  • Main game (30 minuten simulatie, max 5 spelers)
  • Team foto
Wat is het adres van de VR Arcade Amsterdam

Asterweg 19 E1, 1031 HL Amsterdam

Hoe kom ik het beste bij de VR Arcade Amsterdam?

Met de auto: vanaf de A10 neem je afslag S117 Landsmeer , richting Disteldorp.

Met OV: vanaf Amsterdam CS met de veerboot richting Buiksloterweg, daarna plus minus 10 minuten lopen OF bus 38 (richting Molenwijk) naar halte Grasweg.

Kan ik parkeren voor de deur

De VR Arcade Amsterdam heeft geen eigen parkeerplaats, maar parkeren kan gratis in de buurt.

(Houdt rekening met drukte op doordeweekse (mid)dagen)

Wat zijn de openingstijden van de VR Arcade Amsterdam?

Woensdag: 15:00-22:00
Donderdag: 15:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-18:00

Waar kan ik reserveren?

Voor groepen tot 5 spelers kan je reserveren op onze website: www.devrarcadeamsterdam.nl

Ben je met een grotere groep, of heb je een vraag. Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon: bookings@devrarcadeamsterdam.nl / 020 331 44 82

Met hoeveel mensen kan het?

Op dit moment bieden we een speelervaring aan voor maximaal 5 spelers per spel. Reserveer je met minder dan 5 personen, dan kan het zijn dat er andere mensen mee zullen doen. Mocht je dit niet willen, dan kan je tegen een meerprijs het spel exclusief houden. Neem hiervoor contact met ons op via bookings@devrarcadeamsterdam.nl of 020 3314482

Werken jullie ook met grote groepen?

Zeker! Ben je met minder dan 15 personen, dan kun je back to back in 3 teams spelen. Ben je met meer dan 15 personen, dan werken we met een groepsarrangement. Afhankelijk van de grootte van de groep is de hele locatie voor een x aantal uur voor jou en je gezelschap. Neem voor meer informatie en het reserveren contact met ons op via bookings@devrarcadeamsterdam.nl of 020 3314482

Groepsarrangementen zijn, in samenspraak, mogelijk buiten onze openingstijden.

Zie ik mijn medespelers tijdens het spel?

Jazeker. Je ziet al je teamgenoten gewoon in beeld, althans, hun digitale versie. En zij zien jou!

Word ik niet duizelig als ik een half uur een VR bril op mijn hoofd heb?

De hardware van de VR Arcade is gebouwd om zoveel mogelijk rekening te houden met duizeligheid en andere onplezierige gevoelens die VR in sommige gevallen kan veroorzaken. Mocht je je toch niet helemaal lekker voelen, dan is ons personeel getraind om je te helpen. 

Is een VR bril schadelijk voor mijn ogen?

Nee. Er is nooit bewijs gevonden voor de schadelijkheid van VR voor je ogen. Daarnaast bestaat ons technische team uit mensen die al jaren met VR brillen werken, en nog steeds met veel plezier (en gezonde ogen) hun werk doen.

Loop ik niet tegen een muur op?

Mocht je een muur naderen, geeft het spel een duidelijke waarschuwing. Als je de instructies van het spel volgt hoeft de bril gedurende het spel niet af te gaan en kun je jezelf volledig laten gaan in onze virtuele wereld.

Hoe groot is de speelruimte?

De VR Arcade Amsterdam biedt een fysieke speelruimte van 200 m2. Het spel zelf speelt zich af in een groter gebied, en is zo geimplementeerd dat je het gevoel zal hebben oneindig de ruimte te hebben.

Wat is de minimumleeftijd?

Vanwege de inhoud van het spel is de minimumleeftijd gezet op 13 jaar en ouder. Bij toekomstige spellen zal deze leeftijdsgrens varieëren per spel.

Zijn er (fysieke) eisen waar ik aan moet voldoen om te mogen spelen?

Je moet in staat zijn om gedurende het spel rond te lopen, terwijl je gebruik maakt van beide handen. Wij raden het spel af voor vrouwen die hoog zwanger zijn, mensen die een ernstige hartconditie hebben en mensen met epilepsie. Heb je een andere klacht of aandoening en wil je er zeker zijn dat het geen probleem zal vormen, neem dan even contact met ons op via info@devrarcadeamsterdam.nl of 020 3314482

Ik heb een bril. Kan ik die ophouden?

Brillen met kleine monturen passen over het algemeen in onze VR brillen. Maar indien mogelijk raden we aan om de bril af te zetten en eventueel contactlenzen te dragen.

Wie zijn de makers van het spel

Het spel wordt in-house ontwikkeld door ons eigen development-team, aangestuurd door Wilco Vos.

Wie zitten er achter de VR Arcade?

De initiatiefnemers van de VR Arcade zijn Sebastiaan de Jonge (eigenaar), Sander Bos (directeur), Wilco Vos (technical director) en Nienke Cusell (PR & hospitality manager).

Werkt de VR Arcade ook op locatie?

De spellen die we aanbieden bij de VR Arcade kunnen alleen bij ons op locatie worden gespeeld. Maar we houden van een uitdaging. Bent u een bedrijf, of organisator en wilt u iets doen met VR tijdens uw evenement? Stuur ons dan een e-mail: bookings@devrarcadeamsterdam.nl en we nemen zsm contact met u op!

Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen, of heb je een idee wat je met ons wilt delen? Stuur ons dan een e-mail, of laat op social media een bericht achter!

We shape reality

  • De VR Arcade Amsterdam
  • Asterweg 19E1
  • 1031 HL Amsterdam
  • info@devrarcadeamsterdam.nl
  • 020 - 331 44 82
  • Geopend van donderdag t/m zondag

 

© 2017 De VR Arcade Amsterdam • Website realisatie: Bas Kluiter